За нас

Есенс център – отлична професионална среда за вдъхновяващо обучение.

 

Есенс център е ексклузивен конферентен център, създаден през октомври 2012 г. Намира се в сърцето на София,на ул. „6ти септември“ 37, самостоятелна сграда във вътрешен двор, в среда на зеленина и тишина. С прекрасен дизайн в 720кв.м., сградата предлага конферентни и учебни зали под наем, подходящи за бизнес  тренинги, лекции, семинари, презентации и събития с разнороден характер, съобразени с вашите изисквания.

 

Центърът разполага с голяма семинарна зала за над 120 човека, трейнинг зала за 40 човека и още четири  елегантни зали за обучения в малки групи  за около 15-20 човека, както и клубно пространство за организиране на събития в неформална среда.

 

Уникалната творческа и релаксираща среда на центъра предоставя перфектното място за вашите срещи, тренировъчни сесии, презентации и конференции. Просто изберете вашата зала под наем и се свържете с нас.

 

Целта на центъра е да предлага възможностите на сградата на различни организации, образователни институции и отделни хора да реализират проектите си,свързани с ъс социална промяна и развитие на човешкия потенциал в неговите различни аспекти.

 

В Есенс Център се провеждат фирмени бизнес обучения, професионални специализации и квалификационни курсове, семинари за личностно развитие, езикови курсове по метода „Сугестопедия“, лекции, презентации, йога-курсове, курсове по импровизационен театър, астрологични курсове, концерти, репетиции на театрални постановки, семинари за творчество с рисуване и много други събития с различни теми и формати.

 

Есенс Център се грижи за клиентите си и предлага допълнителни услуги като различни варианти на подреждане на залите,  техническо оборудване (мултимедия и озвучаване)  и кетеринг (кафе-паузи, обяди, коктейлни хапки), преводач и озвучител.

 

Обратната връзка, която получаваме от нашите клиенти е, че се чустват като в уютен дом, изпълнен с много топлина, обученията им се случват с лекота  и забавление и всеки път, когато се връщат им харесва все повече. Сега е ваш ред да изберете зала под наем от нас и да споделите мнението си.

Име

Телефон

Email

Начало на събитието

Час

Край на събитието

Час

 

Допълнителна информация