Наши клиенти са:

 

 

“Данон” работи с “Есенс Център” от 2012г. и сме организирали множество обучения. Разположението на центъра е много удобно, особено за хората без личен транспорт и сама по себе си сградата е много уютна. Залите са просторни и удобни за работа. Кафе паузите и обедите са организирани добре и като цяло самата организация и подкрепа по време на мероприятието е на високо ниво.
 
 
 
Мила Райчева, “Данон”

 

 

Благодаря! За гостоприемството, условията, разбирането, подкрепата и за това, че може да се разчита на вас! Прекрасни сте!

 

 

Издателство “Жануа 98″

 

Успех! Желая любов за всички вас!

 

 

Борислав Гергинов

 

Благодаря ви за топлата и приятна атмосфера и предразполагащата среда, в която се чувстваме като в свой собствен дом!!! Тази къща е заредена с толкова много любов, хармония, позитивна енергия, красота и лекота! За нас е изключителна радост и щастие това да бъде нашия дом и с огромен ентусиазъм и желание създаваме тук всички наши събития!!!

 

 

Екипът на Фондация “Същност”

10 признака за добра кетъринг фирма

 

Подобно на много други професии, кетъринга е комбинация от обучение, усилена работа и внимателно усъвършенствани умения. Макар работата да е много сходна с тази на професионален готвач, при кетъринга има някои допълнителни предизвикателства. Тези фирми трябва да се справят и с бизнес въпроси като счетоводство и  маркетинг в допълнение към качествената храна. 

(още…)

 Планирайте и организирайте бизнес тренинг и обучения

 

Бизнес тренингите и обучения осигуряват на служителите в членовете на професионалните организации възможността да научат нови тактики в бизнеса и съответната индустрия. Тези събития отнемат време и средства за планиране, организация и изпълнение. Но освен това могат да спестят на бизнеса много пари, увеличавайки продуктивността и отдадеността на служителите. Ако искате да използвате тези ползи за Вашата организация, може да планирате и да сте домакин на едно бизнес обучение, за да намалите разходите.

(още…)

Планиране на уъркшоп – втора част

 

 

Изберете фасилитаторите

 

Ефективни и енергични фасилитатори са ключов елемент за провеждането на успешен уъркшоп. Ето и някои препоръки, които да имате предвид при избирането на екипа от фасилитатори:

 

-      Ще имате нужда от повече от един, тъй като работата е много. За малки семинари, с около 15-20 участници, двама или трима са напълно достатъчни. За по-големи групи е добре да разполагате с повече хора, за да се подсигурите.

  (още…)

Планиране на уъркшоп – първа част

 

Интересувате се от това да сте домакин на уъркшоп, за да изградите един организиран и професионален екип? Есенс Център ще Ви помогне с основите: уоркшопа е трудна задача и изисква добри посредници и обучение. Освен това си заслужава отделеното време, ако това ще помогне да подобрите работата на екипа Ви, който ще придобие нови умения и ще направи работата си по-ефективна.

 

Създайте своя уъркшоп

 

Това е стъпка, на която трябва да отделите доста внимание. Важно е да се съберете заедно с екипа, който ще го организира още в самото начало, за да обсъдите важни въпроси и да представите своите виждания за организацията.

  (още…)